De zindelijkheid van woorden
laat zien hoe het gaat met
het geestelijke welzijn van
het zacht kloppende hart
dat probeert om de persoon
waarin het huist gelukkig
te maken.
Als met woorden vastgebonden
beweegt het omhulsel op
het ritme van de druppels
automatisch naar de wetten
van haar eisende gedachtes maar
voldoet niet aan het plaatje
van onzindelijkheid.