Onverzadigd
rusteloos
de wolf terug op pad
sluipend door mijn bloed
verkent hij zijn domein
bang afwachten
wat zal ’t volgende zijn
mijn ogen niet volstaan
hij lust wel elk orgaan
de wolf
die mij steeds weer kwelt
zal bestreden worden met geweld
de chemo