Buiten is het koud en nat
Net als de storm binnen in mijn hart
Veel verdriet en veel pijn
Omdat jij niet meer bij ons kan zijn
Opgelucht, omdat je niet meer hoeft te lijden
Verdrietig, omdat onze wegen zich hier scheiden
Het gemis zal de komende tijd wel komen
Je blijft voor altijd in onze dromen
Oma, je hebt ons allen heel veel gegeven
Wij hopen dat je in rust verder mag leven