Het is als wachten op trein.
Je wacht al uren maar het lijkt of er nooit wat komt.
Helemaal alleen wachtend.
Wanneer zou het komen? en wat komt dan?
Je weet dat er wat komt, maar niet wanneer of waar.
Maar wel weet je, dat als het komt, dat je gelukkig zult zijn.
Voor altijd.