Adem afgesneden bij het zien van je diamenten ogen
jouw blik gevuld met verleiding en passie
een door 's hands Gods gemaakte creatie
verlies 'k mijn controle en spraakvermogen
me vervullend met ontzag en nederigheid
meedrijvend op je oneindige schoonheid