een oude getrouwe
in mijn armen weergekeerd
zelfs daglicht kan zich niet
aan zijn gezag onttrekken
onverdeeld betreden wij
een dodenakker van herinneringen
verwelkomd door een leger van droefenis
staan kruisen tot waar het oog reikt
schreeuwend sterft een ademtocht
gevangen in mijn longen
wat de ziel herbergt
kan het vlees niet meer bevatten
kijk niet meer op of om
bloed sijpelt uit een hart van steen …