jij bent de sterkste vrouw op de wereld
de moedigste vrouw
de liefste vrouw
wat zou ik zonder jou moeten
langzaam steeds zelfstandiger aan het worden
ik zie dat het de laatste tijd zwaar voor je is
allebei je dochters met verdriet
die jij natuurlijk meteen ziet
hoe je ons kan helpen
je hebt geen flauw idee
we hebben zelf geen flauw idee
demy is nu gelukkig met joey
tuurlijk zal ze ergens papa missen
maar het gaat weer beter
ik heb menios
en ik mis papa ook
maar nu ben ik alleen en wacht ik op onverwachts bezoek
het liefst iemand
tegen wie ik aan kan kruipen
hopend dat jij nu thuis komt
en dat ik lekker tegen je aan kruip
voor de televisie
me weer heel klein voelen
een lastige opgave met mijn 1.83
maar ik krul me op en rust met mijn hoofd op jou borst
luister naar je hart
het kalmeert me
die 9 maanden dicht bij jou hart gelegen
daarom gaan kinderen het liefst op hun moeders borst liggen
dat heb ik van jou geleerd
ook heb ik van jou geleerd dat onvoorwaardelijke liefde bestaat
en voor jou heb ik die
er zijn 3 mensen waarvoor ik onvoorwaardelijke liefde ken
jullie zijn het waard
jullie blijven van mij