Papa, je mist me niet,
papa, ik wil dat je me ziet,
zoals ik ben, zoals ik wil zijn,
maar dankzij jou verga ik van de pijn.
Papa, laat me met rust,
jouw vuur wordt ooit geblust,
ik denk aan jou,
omdat ik elke keer minder van je hou.
Ik bel je ooit wel eens een keer,
maar ik wil alleen met jouw praten, meneer,
niet met al de rest,
ik haat ze, als de pest.
Papa, je mist me niet,
papa, ik wil dat je het ziet,
dat je vervangen bent,
door een persoon die me door en door kent.
Een vader die om me geeft,
iets wat mijn echte pa nooit gedaan heeft,
je mag het gerust weten,
dat ik je heel gemakkelijk zal kunnen vergeten.
Loop naar de maan,
het zal zonder jouw veel beter gaan,
ik denk aan jou,
omdat ik niet meer van je hou.