De pijn die ik heb als ik bij je ben,,
Is veel groter dan hoe ik jou echt ken.
Hoe kun je zo zijn,,
Het is echt niet fijn.
Je bent een jongen met een hart van goud,,
Maar door de drugs is dat hart nu vaak koud.
Je had het moeilijk in je jonge jaren,,
Je ziet nu nergens om je heen meer gevaren.
Je zegt tegen me: Ik ben zoals ik ben,,
Maar er is niks van vroeger wat ik in je herken.
Ik vraag me af ben je dit nu echt?
of kende ik je dan echt zo slecht.
Lieve neef stop alsjeblieft met drugs,,
Of laat mij met rust.
Stop alsjeblieft met die rotzooi,,
Je bent een jongen, o zo mooi.
Ik zal er altijd voor je zijn,,
Samen delen we al onze pijn.
Maar lieve schat….
Laat de drugs staan,,
Of ik laat jou gaan.