Moeilijkheden bestaan,
zullen er altijd zijn
De kracht om sterk te zijn
De kracht om te hopen
confrontaties aan te gaan
en uit het dal te klimmen
Vind je in jezelf
in anderen
en in de gesprekken
met je vrienden
In de warmte en geborgenheid
die je vindt
in hen die je dierbaar zijn
en voor wie jij heel dierbaar bent