~~~
Dolly de duizendpoot heeft het groot lot niet echt geloot.
Samen met Bolly haar onhandige echtgenoot brengt ze wel honderd kleine duizendpootjes groot.
Gisteren bij het wassen gaan is het grondig fout gegaan. Dolly haar stomme echtgenoot keek niet wat hij in de wasmachine goot, nu zijn alle jongens en meisjessokken kardinaalrood
Ze is hiervan helemaal van slag en nog wel op haar maandelijkse rustdag.
Nog moe van gisteren de schoenenpoetsdag, moet ze vandaag in de wasserij aan de slag.
Laat het nu net morgen nagelknipdag zijn.
Nee het leven van Dolly is niet zo fijn.