Voortreffelijk is het eerste woord in mij opkomt als het gaat om de opvoeding met liefde die ze kan geven aan elk schepsel die ze opvoed.
Redelijk als het gaat om kleding want het kan altijd beter.
Oogverblindend als draait om een glimlach vertoning.
Uitmuntend op verschillende wijze,
En Waardevol op verschillende wijze.
Ervarend is het woord dat in me opkomt,
al liggen er bewijzen genoeg het is zelfs te geloven zonder het te bewijzen. Nimmer is het laatste woord wat in me opkomt want de liefde verliezen van een vrouwen dat nooit.