ik leef
ik leef niet echt
ik word geleefd
en leef een leven dat niet van mij is
ik ben een gedachte
van vandaag en morgen
een herinnering
aan wat zou kunnen zijn
beheerst door toekomst en verleden
gevangen in wat 'heden' heet
alsof tijd geen vat meer heeft
en enkel zoete dromen
mn leven doordrenken
alles wat is
wat zou kunnen zijn
een leven dat niet echt is
een leven
mijn leven