Luisterend naar een woordeloos 'Nee'
druk ik zuchtend de hoorn van mijn oor
je goede bedoelingen lachen naar me
gooien met monotoon piepende stilte
heb het gesprek maar met mezelf gevoerd
en ben onomgekleed gaan slapen
graag was ik nog van jou geweest