jaag de liefde door mijn bloed
laat het leven mij verbinden
met de tranen die ik vloei
ik behoor niet bij de blinden
laat mij zien dat ik mijn lief
kan gebieden om te houden
van de enige hartendief
schenk mij toch het vertrouwen
geef mij tranen om te huilen
van geluk of van verdriet
laat mij rustig met wie dan ook ruilen
voor mij geeft het niet
ik kan mijn gevoelens
heel goed
verschuilen
stop mij in een grot van steen
zodat ik onvindbaar ben voor jou
jij die mij liefhebt zoals geen een
maar ik ik ben jou niet trouw
de angst die mij beheert
om jou zoveel pijn te doen
is de straf die ik krijg voor mij ontrouw
ik zag ooit in een visioen
jou met een andere vrouw
het is mijn eigen schuld
dat ik mijn liefde heb verkwanselt
door jou ontrouw te zijn
ik heb respect voor jouw geduld
want God, wat deed ik jou pijn.
ik zal je laten rusten ik zal je laten gaan
omdat jij ook verder moet met je leven
zodat wij beiden verder van elkaar staan
ik heb het nog nooit zo fout gedaan
het spijt mij zo het spijt mij zo.
©