Ik wil niet bang voor je zijn en niet bij elke stap achterom hoeven kijken
Niet bang zijn voor geluiden ’s avonds die een bedreiging lijken
Ik snap ook echt niet wat ik in jouw ogen zo heb misdaan
Het is toch echt jouw manier van denken waarom het fout is gegaan
Het krenken van die zogenaamde eer van jou
Als je daadwerkelijk eer had, lijkt mij, dat je me niet bedreigen zou
waar ik ook kijk, jouw schaduw lijkt aanwezig
ook al wil ik het niet, het houdt me voortdurend bezig
Maar ik ben niet van plan mijn leven door jou te laten leiden
Die zieke geest van jou, ik had moeten luisteren naar wat mijn vrienden zeiden
Get a life yourself, en blijf voortaan uit mijn leven
Want nooit meer zal ik je dan ook maar iets van mij geven