Het beste jij nu kan doen is mij gewoon uit je leven wissen
Ik zit immers vast in een levenscyclus vol met hindernissen
Je bracht zoveel moed, zon en energie in mijn bestaan
Dat ik dacht alle ellende van jaren zomaar zou overgaan
Helaas besef ik nu dat de zon niet zomaar zal schijnen
Dat alle slechte gevoelens in mij eerst moeten verdwijnen
Je moest eens weten hoe bang ik mij nu voel
Niet wetend of ik ooit zal vinden dat levensdoel
Zoveel chaos ik nog moet gaan oplossen
Hopend op een wonder dat mij zou verlossen
Waar moet ik nu eerst mee beginnen
Niet meer weten wat ik moet verzinnen
Diep van binnen wil ik gewoon niet meer voor vechten
Heb ik de zin niet meer om mij aan dit leven te hechten
Het lijkt wel of ik telkens weer op dit punt terecht kom
En ik alles weer verkeerd doe en dan ontplot de bom
Mijn gevoel voor jou is zoveel groter dan ik had gedacht
Dat gevoelens zo zouden aanvoelen eigenlijk nooit verwacht
Al heel mijn leven was ik zoekend naar de prins op het
witte paard
Tot ik je heb ontmoet bijna twee jaar geleden in de maand maart
Toen wist ik totaal nog niet dat het zoeken geen zin meer had
En bleef ik in die doelhof rondlopen tot ik me nu voel schaak mat
Geen zin meer om te zoeken naar de ware in mijn leven
Eindelij beseffend ik voorlopig echt niets kan geven
Voor ik in het reine met mijn angsten kom
Zullen er keren komen ik me gedraag zo dom
Het was heel stom van mij om Upper iets met jou te willen starten
Want uiteindelijk spelen al mijn demonen uit het verleden nu weer parten
Het was net zo fijn om daarvoor onbezonnen tijd met jou te spenderen
Zonder mij te hoeven druk te maken of het ooit wel zou renderen
Niet hoeven te denken wat het wel tussen ons zou zijn
Gewoon samen kunnen genieten niet moeten denken aan de pijn
Samen uitgaan, dansen, fietsen en lachen in de zon
Fantastisch voor al die andere zever tussen ons begon
Niet meer wetend waar het eigenlijk is misgelopen
Nu wel weten het allemaal in miserie is afgelopen
Voor jou ben ik niet de ware vrouw
Al ben jij wel de man waar ik van hou
Je irriteert me soms wel mateloos
Maar zonder jou voel ik me hopeloos
Je was voor mij in eerste instantie mijn beste maat
Diegene waar je het gevoel bij hebt hij je verstaat
Hoelang je iemand kent heeft niets te maken met een gevoel
En jij zal best verstaan wat ik hier nu mee bedoel
Ik mis je elke dag ontzettend hard
Deze toestanden breken mijn hart
Zullen we elkaar terugzien volgende maand
Of blijf je met de gedachte ik ben verwaand
Zullen we elkaar een nieuwe kans geven
Of kan ik dat idee nu al beter opgeven
Vreselijk dat gevoel van onzekerheid
Afvragend of die zever is een afscheid