Reacties op dit gedicht
Tika vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


ChildrenOfTheDamned: Zondag, augustus 11, 2013 16:55
Erg goed!
Er staan alleen twee komma''s teveel in het gedicht.


trucker klaas: Maandag, juli 25, 2011 22:30
woorden hebben een andere lading in China :(
niks is wat het lijkt
de "gewone" burger betaald het gelag ....

sterkte ,klaas


Erwin.: Maandag, juli 25, 2011 13:09


Vreselijk (!) mooi geschreven.


Fantasy: Maandag, juli 25, 2011 12:42
Heel veel sterkte.

Liefs Fantasy


Over dit gedicht
Auteur:  Tika Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  25 juli 2011
Thema's: