hoe komt het dat ik ontgoocheld ben
wanneer mijn vriend zegt dat hij geen zin heeft om weg te gaan?
Hoe komt het dat ik ontgoocheld ben
wanneer ik naar hem bel
en er niemand opneemt?
ik verlang er telkens naar hem eens te zien,
ook als is het maar heel kort,
maar dan voel ik hem toch weer eens tegen mij.
ik verlang er telkens naar om hem eens te horen,
ook al is het maar een 'hallo, hoe gaat het'
mijn gedachten komen telkens weer bij hem
en dat is iets nieuws voor mij,
want zoiets voelen voor iemand,
heb ik nog nooit meegemaakt.
maar het is wel een heerlijk gevoel
van iemand te houden
als iemand als hem!!
wanneer ik in een slechte bui ben en het moeilijk heb
steunt hij mij, ook al door gewoon naar me te luisteren
en dat waardeer ik in hem
omdat ik soms wel echt moeilijk ben.
ik hou van jou, F.