Groene weides,
Fluitende vogels en de wind die suist om je oren...
Geen besef van tijd,
Alleen maar een lege vlakte voor je.
Langzaam laat ik de teugels vieren
Daar gaan we dan op volle snelheid,
Recht op de heuvels in de verte af.
De wind waait door me haar en ik voel me vrij,
Vrijer dan ooit.
Me hoofd is eindelijk leeg,
Daar gaan we dan de verte in en verdwijnen uit het zicht.
**AJV**