Een wolk, de druppels vallen uit de lucht
Somber kijk ik naar buiten met een zucht
De zomer begon
een zomer zonder zon
Een zonnestraal, raakt het aardoppervlak niet
Misschien ook wel, maar niemand die ze ziet
De grond met een te laag waterkolom
Een zomer zonder zon
Een storm, drijft ons landje binnen
De eerste symptomen van herfst beginnen
Haast dat het niet anders kon
Een zomer zonder zon
Een feit, Water op de straat
Tot de droogde ons landje verlaat
Druppend in een regenton
Een zomer zonder zon