Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Verdwazing
slepende voetstappen volgen mijn spoor
door de harde regen
die striemend mijn gezicht bezweet
en angst ontneemt mij de adem
als ik jouw stappen op het asfalt
piepend van jouw zolen
achter mij hoor
in gedachten zie ik de ribbels
van jouw zolen
wanneer ik ook jouw adem
in mijn nek voel
en ruik jouw natte zweet
van de regen
de angst is mijn vijand
maar nergens kan ik schuilen
hopende dat jij langs mij loopt
verstilt jouw voetstap ineens
en hoor ik een deur
zie licht en hoor gelach
gelukkig
de regen stopt
en jij bent thuis
en ik..
ik loop verdwaasd door mijn angst
om niets en om nergens
de oren gespitst
de donderwolken volgen elkaar op
mijn ademhaling is een verademing
als ik mijn auto zie en instap
op weg naar mijn
veilige huis
©
Leny kruis
Reacties op dit gedicht
klapdoos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
klapdoos
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
31 juli 2011
Thema's:
[Angst]