Lieve Mama,
Geen moment gaat er voorbij
zonder een herinnering aan jou
morgen is geen uitzondering
nog een dag gevuld met emotie
een stap in de goede richting
acceptatie, verwerking en hoop
voor een betere toekomst
met positieve vooruitzichten
zonder angst en gevuld
met liefde en herinneringen
wetend dat jij er altijd bent
en over ons zal waken
totdat ik je weer zal zien
dan sta jij op mij te wachten
samen met de rest
en zullen weer samen zijn
met een lach, een traan
en deze gedachten
vallen me ogen dicht
weer een dag voorbij
Fijne Verjaardag daarboven!
maak er een feestje van;)!
en zorg eens voor wat zon hier;)!
als cadeautje aan ons;)!
(L)XXX(L)
Van Mij