~~~
Kriebel en Krabbel luis moeten op zoek naar een nieuw huis.
Vorige week konden ze de mama van Robbertje ook al niet bekoren, hun huisje verdween toen hij helemaal werd kaal geschoren.
Gisteren ging het ook weer fout. 's avonds na het diner hadden ze samen
neetjes gelegd in rosse Charlotte's paardevlecht. Kriebel en Krabbel luis waren net aan hun nieuwe huisje gehecht.
Na een zwaar gevecht om die rosse paardevlecht heeft uiteindelijk moeder's schaar de strijd om die vlecht beslecht.
Niemand wil van luisjes horen daarom zijn er ook geen luize immobiliën kantoren.