Mijn tweelingzus en ik
Samen zijn we één
Zoals zij, is er verder geen
Lachen, huilen en veel praten
Is wat we zeker niet zullen laten
Praten over datgene dat ons is overkomen
We slapen niet, zijn bang voor angstige dromen
Gerechtigheid is wat we willen
Aangifte zou onze drang kunnen stillen
Oplossingen zijn er voor ons nog niet
We hebben alleen maar veel verdriet
Woede, onrust en veel pijn in ons hart
Een zware last die ons tart
Ouders die niet meegaan in ons ongeluk
Het maakt ons kapot, het maakt ons stuk
Waarom moeten wij als slachtoffers dat allemaal ondergaan
En wordt er niets met de dader gedaan
Straks lopen we allebei bij een psycholoog
Maar het is “mijn broer” die ons bedroog
We gaan hier bijna aan onderdoor
Slapen slecht, zijn uitgeput, waar doen we het nog voor
Hoe moet dit in de toekomst verder gaan
Wat heeft hij ons toch aangedaan
Hopelijk kunnen we het een plekje geven
Om uiteindelijk normaal door te gaan in ons leven!!