Jouw liefde voor mij voelt hartverwarmend aan
en ik heb er geen woorden voor hoe ik jou zou willen bedanken
ik ben zo blij met jou als schepsel op aarde,
maar jij ziet me nauwelijks staan,
want als ik bij jou wil zijn loop je voor me weg,
en als ik praat luister je niet graag naar wat ik zeg.
ik voel me niet aan de kant gezet ik voel me dus ook niet alleen,
maar als ik met je praat schreeuw je door me heen.
Behulpzaam en zo bezorgzaam dat is hoe ik kan zijn,
maar als je me ziet in het openbaar loop je mij voorbij.
ik heb je nooit iets misdaan
en dat ben ik ook nooit voorplan geweest
ik heb je nooit iets misdaan en ik doe je niks kwaad,
Maar toen jij het tegen mij zei wist ik het toen pas
dat het een vorm was van haat.