Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Zatersag...
Ik moet nog zo lang wachten
De tijd schiet niet op
Ik heb een herinnering voor me
Maar het rommelt in mijn kop
Een aantal vragen
Ik wil iets weten
Denk je aan mij
Of ben je me alweer vergeten
Ik kijk verder
Ik zie een toekomst voor jou en mij
Komt het nooit meer terug
Of sta ik zaterdag weer aan je zij
Ik zie wel hoe het gaat
Ik zie wel of je me belt
zaterdag weer samen?
Ik hoor wel wat je vertelt
De klok tikt langzaam
Het is al een lange tijd
Met vlinders in mijn buik
En absoluut geen spijt
Je hebt gezegd dat je me mist
Ik mis jou ook!
Weet je hoe het komt?
Omdat ik in jou ogen dook
Ik zie wel wat je gaat zeggen
Ik zie wel wat de toekomst ons gaat geven
Maar ik hoop dat je bij me wilt blijven
Ons hele leven
Reacties op dit gedicht
~Phyl~ vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
~Phyl~
Gecontroleerd door:
klitty
Gepubliceerd op:
07 mei 2002
Thema's:
[Houden van]
[Liefde]
[Wij]