Ik weet dat je het moeilijk hebt,
je wil wel maar je kan niet,
Woorden zijn overbodig, hebben je getroffen.
Je hebt het koud en ik ben ver weg voor je.
Je gevoelens overspoelen je gedachten,
je leeft je eigen leven, moedig
Als ik ook maar iets voor je kon doen
al was het maar voor eventjes.