Ik ga niet meer naar mijn jou
Gewoon vanwege het 1 en ander..
krijg ik een broertje, kon het niet snappen
Bij mij ging het al niet altijd lekker
Hoop dat dat nu beter gaat
Dat je zoontje je nummer 1 is.
En hem niet in de steek laat
&
Toen was ik nog maar net jarig geweest
Kreeg ik te lezen dat ik misschien wel
Tegenover me eigen vader moest staan
Ga ik daar in mee?
Tuurlijk, ik voelde me in de steek gelaten
Ik dacht ik ga laten zien dat ik sterk ben
En dat ik tegen over je durf te staan..
Dat ik het niet zomaar laat gebeuren
Uiteindelijk is het je gelukt je hebt gewonnen.
Hoop dat je blij bent, Ik niet namelijk..
Ik voel me alleen maar meer in de steek gelaten
maar dan ook echt keihard.
En nu wil je dat ik weer een keertje langs kom
Maar ik kan het niet, het doet te pijn..
ga wel langs andere familie,
En dan krijg je van die ….. opmerkingen.
Ik weet dat ik me niks moet aantrekken van al die opmerkingen
Maar het doet pijn
Dat je zo denkt
Ik kom het niet tegen je zeggen, nee klopt,
Maar jullie net zo hard niet, en als er iemand is
Die wel eventjes z`n verontschuldigingen mag maken zijn jullie het.
Jullie moesten eens weten hoe pijn het doet
Vaak genoeg me boos om gemaakt
En me afgevraagd waarom zo..
Maar het heeft geen zin
Ik moet verder met me leven.
Met of zonder pijn..
Ik laat me leven niet lijden door pijn.