ik wilde je zo graag een keer zien maar jij was boos of teleurgestelt.
mijn afscheid is nu zonne klaar mijn liefste knuffie
een keer wilde ik in jou armen liggen om je te voelen en te ruiken
maar jij wilde het niet meer mijn lief knuffie
ik hield zoveel van jou met geheel mijn hart liefste
nu moet ik zonder jou gaan ik voel mij zo alleen
ik dank iedereen die zo goed voor mij zijn geweest mijn oom en tante
en jij ook,al ging het niet zo als wij wilden
het einde nadert tot ziens wie weet hoelang nog
dan zie ik jou voor eeuwig en altijd
en is het niet meer zo'n hevige strijd
en kunnen wij in harmonie leven
en elkaar altijd liefde blijven geven
shalom mijn liefste.