Mama jij heb wat met mij meegemaakt,,
Tegenslagen vaak gehad, maar samen gingen we er tegen aan,,
Je stond altijd voor me klaar ook al deed ik raar,,
Ik hou van je, echt waar,,
De liefde voor je ouders is meer waard dan goud,,
Je moet weten dat ik trots ben en zoveel van je hou,,
Jij bent de nummer 1 in me leven,,
En ik wil je al mijn liefde geven,,
Sorry voor de fouten die ik heb gemaakt,,
Sorry dat ik zovaak je hart heb geraakt,,
Ik weet dat je glimlach komt door ons,,
Ik hoop dat je ons verleden, een plekje kunt geven in je leven,,
Mam wij hebben iets samen, wat weinig mensen samen delen,,
Ik heb er vaak aan gedacht, maar nooit over geschreven,,
Ik hoop dat je me alles kunt vergeven,,
Een kus van een trotse dochter aan jou,,
Omdat ik van je hou en ik jou vertrouw!
Lieve moeder….
Er is maar 1,,
1 moeder zoals jij,,
Er is maar 1,,
1 persoon zo voor mij,,
Die nummer 1 dat ben jij.