er zijn van die mensen
die omdat ze geen eigen leven hebben
het leven van andere mensen
gaan uitdiepen
vanuit het eigen perspectief
gaan oordelen
en
veroordelen
in kortzichtigheid
ik zou zeggen
heb jezelf lief
en ga je eigen leven
leiden
want in je eigen tuintje
groeit genoeg onkruid
dus er valt daar echt wel wat te wieden hoor
ik houd mijn eigen tuintje
wel bij
en anders huur ik wel
een tuinman in