Papa,
Jij was steeds de man
die lacht, zo vrolijk en.. die alles kan
maar papa, toen kwam een tijd van veel verdriet
waardoor jij dit imago achterliet
Papa,
jij veranderde, zeg ik met spijt
in iemand vol agressie, dwang en nijd
die drugs en alcohol dat had niet gemoeten
Je liet onze harten meermaals bloeden
Papa,
Ik en mama, wij zagen je graag
maar bang waren we, tot op vandaag
Je kind laat je niet meedoen in jouw lot
Je vrouw behandel je best niet als vod
Papa,
Vond jij nu echt het licht
terug naar de zuiverheid, dat vrolijk gezicht?
Naar die pa die ma ooit gelukkig maakte
zonder dat we kreten van pijn uitslaakten?
Want papa,
een papa die zit in je bloed
ik ben nu een man, pa , met mij gaat het goed
maar wensen doe ik , dat mijn gebedjes zijn verhoord
dat jij weer een papa word, zoals het hoort
-Aan iemand die heel veel om zijn familie geeft en hier hopelijk een beetje steun uit haalt-