woorden
laat het verschijnen
wat ik hoorden
wou ik laten verdwijnen
laat mij praten
om de waarheid
laat mij haten
om wie ik verwijd
die kapot maakt
die het durft
die dit aanraakt
deze schurft
die mijn familie
op stelten zet
diegene die ik niet zie
omdat ik het niet red
als "kind"
tegen volwassen
niet horen wat ik vind
maar laat ik je verassen
dat ik me er middenin
het bevinden in de hol
van de "tijgerrin"
die voor de lol