Weg van deze wereld
Mijn hart huilt tranen van verdriet,
van de pijn die je me gegeven hebt,
tranen die je niet hoort en niet ziet.
Alles in mijn lichaam doet me pijn,
ik heb nergens meer de moed voor,
waarom moet ik nog op deze wereld zijn.
Je was de liefste persoon uit mijn leven,
mijn alles, mijn steun en toeverlaat
waarom heb je me dit verdriet gegeven.
Wat moet ik nu doen, ik weet het niet meer,
een derde keer heb je me aan de kant gezet,
dat diep van binnen zo ontzettend zeer.
Beteken ik dan toch niet voor je wat je zei,
en ben je toch anders dan ik had gedacht,
heb ook jij kei hard gelogen tegen mij.
Ik weet het niet meer, ik wil ver weg,
weg van deze wereld weg van deze pijn,
weg bij de tranen en het onmogelijke gevecht