Ons einde
treur niet als ik vrede heb
met mijn nieuw bestaan
omdat je verloren hebt
door met mij verder te gaan
het kon niet meer
we dreven van elkaar
het was de liefde die verblindde
helaas maar al te waar
ga maar gauw en kjijk niet om
hoe mijn leven zich verdrinkt
in de eeuwige eenzaamheid
waar een ieder mens weleens instinkt
laat je tranen dan toch lopen
iedereen mag zien
dat je onzin loopt te verkopen
maar dat komt door de drank bovendien
ik heb verloren in de liefde en dat spel
dat leven heet maar was voor mij de hel
laat het leven toch op je afkomen
zoals jij bij mij kwam
maar dat kleine stukje liefde dat wij samen hadden
was er weer een ander die het mij ontnam
ik kan verliezen maar ook winnen
en zit op wraak te spinnen
maar helaas voor mijn gevoel
is dat toch het verkeerde doel
wees gelukkg wees tevree
dan heb ik daar ook vrede mee
ik ga heb genoeg van alles in dit leven
er komt ooit wel weer een dag
dat Hij mij nieuwe liefde zal geven.