Lieve engel..
Oh neem me toch even mee,
naar het land van vrede,
het land van ons twee.
Laat me met je mee gaan,
want met jou aan mijn zij,
kan ik alles net iets beter aan.
Oh lieve engel ga niet weg,
maar blijf en help mij,
in mijn dagelijks gevecht.
Alsjeblieft laat me niet alleen,
sla voor even jou sneeuw witte,
vleugels om mij heen.