sterven
Je bent als een zwakke vlam
die steeds kleiner wordt.
Het vlammetje is bijna uit.
Ik wacht nog
op een zachte wind
die langs jouw
gezicht zal strijken.
Ik wacht....
terwijl ik je handen
in de mijne neem.
De wind komt,
en jij gaat.
De vlam is uit.
De wind is
gaan liggen.