Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
the man
Like an old man
Walking alone in the forest
without any light
You can hardly see anything
because its dark
He walks to his home
all alone
nobodt is waiting for him
Its cold
But the sky above him is bright en clear
All he can do
is read his own books
that he has written years ago
he reads them for the 100 time
he knows all the words out of his head
Once he was in love
but sche didn't see him
he went crazy
and had to go to a mad house
Were he was for 10 years
Now the people call him the forest man
and nobody want to go to the forest alone
The are scared to death for this man
So he is living alone
Reacties op dit gedicht
MrPino vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
mik
:
Dinsdag, mei 07, 2002 21:07
...
stilte..
mooi gedicht.
Denk aan je
KISS! With all my love
your little sister
MayadeBij
:
Dinsdag, mei 07, 2002 20:07
Dat zijn dan wel een stelletje PantoffelHelden, of zie ik dat verkeerd?
Over dit gedicht
Auteur:
MrPino
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
07 mei 2002
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Eenzaamheid]
[Eenzaamheid]