Woorden die niet stoppen
geschreeuw maakt het niet beter
tot ik het niet meer kan proppen
van kwaad wordt het heter
nu laat ik het weten
nu laat ik het horen
hoor mijn kreten
laat het me door je heen boren
weet wat er gebeurt
ik wil het niet meer
nu is het mijn beurt
Ook al doet het zeer
ook al maakt het kapot
Ook al doet het pijn
zelfs als ik nu op rot
zelfs als het niet mijn