Ik heb jaren lang naar je gezocht,,
Maar nooit gevonden in al die jaren,,
En dat terwijl ik voor me leven vocht,,
Ik wou dat we in de tijden samen waren.
Nu kom je opeens in me leven,,
Uit het niets ben je gekomen,,
En denk je dat ik je van alles kan vergeven,,
Dat kan ik niet, je heb zoveel van me ontnomen.
Ik heb nu deze tekst voor je geschreven,,
En meer zal je ook niet van me horen,,
Ook zonder jou zal ik overleven,,
Je hebt alleen me leven lopen verstoren.