Mijn verstand laten spreken boven je gevoel
Weer alleen soort leven zonder doel
De liefde duurde kort maar was oprecht
Het is iemand waar ik graag voor vecht
Helaas was het liefde van één kant
Dat werkt niet, zelfs niet met God aan je hand
Verstand deed mij deze vriendschap verbreken
Maar jou beeld en lach zal in mijn hart nooit verbleken
Vanmorgen heb ik je weer op de TV gezien
Kort maar mooi, volgende week langer misschien
Ooit verandert misschien je gevoel voor mij
De kans is klein maar het gevoel maakt me blij
Oprechte liefde wordt gedragen door de Heer
Als Hij het wil brengt Hij ons samen meer en meer
Voor nu staar ik eenzaam voor mij uit
En denk ik na over mijn besluit
Lieve schat ik zal er altijd voor je zijn
Zelfs nu ondanks mijn intense pijn.