Vorige week
Dat gesprek
Het maakte een hoop in me los
Die vreugde
Maar ook die angst
Die onzekerheid
Maar ook dat zelfvertrouwen
Die spanning
Maar ook die heerlijke rust
Het voelde goed
Je zou gister weer komen
Zei je
Maar je kwam niet
Helaas
En dan weer dat gevoel
Die pijn
Dat verdriet
Lang geleden
Vroeger voelde ik dit zo vaak
Zowel de vreugde als later het verdriet
Het was nu al zo lang geleden
Het is vast goed dat het weer werkt
Dat mijn hart het gewoon weer doet
Dat ik weer verliefd kan worden
Het kan weer
Het werkt weer