Niet in woorden te omschrijven
Niet in zinnen uit te leggen
Al voor dat ik je echt had ontmoet had je mijn hart al gestolen
Was je heel belangrijk voor mij en dat ben je nog steeds
De liefde die jij me geeft voelt zo goed
En je laat me telkens weer lachen!
Wat ik jou zeggen wil..
Misschien weinig woorden, maar een grote betekenis
is dat ik van je hou!
Mijn lieverd & mijn schat
Altijd daar weet dat!