laat me eeuwig in je armen verblijven
liefde schenken, liefde bedrijven
en weet bij elke kus op je lippen
dat niemand aan jou kan tippen
voel aan elke streling op je huid,
zonder enig bijkomend geluid,
dat jij bent wat ik altijd al zocht
ja, k'heb mijn hart verkocht..
..aan jou
lieve schat
dé liefde die ik nooit eerder heb gehad
gevoeld
geproefd
geweten,
ik ben door jou bezeten.
niet té hard, niet té zacht
neem me in je hartje
't liefst dag en nacht