Ik hou van jou als je me aankijkt,
Ik hou van jou als je naar me lacht,
Ik hou van jou als je met me praat,
Ik hou van jou als je voor me zorgt,
Ik hou van jou als je helemaal op gaat in je muziek,
Ik hou van jou als je me kietelt,
Maar het meest hou ik van je als je 's ochtends naast me wakker wordt en gewoon naar me kijkt!