...
Het gevoel is nooit zo sterk geweest
Voor me op de bus
ruiken en kloppingen en, en
en
en ... ha!
Hoe één persoon u raar kan voelen
En 6.999.999.999 anderen kunnen stikken
(maar niet jullie lezers hoor)
Dan ben ik alleen met u ^^
Dan zie je me wél staan.
Ik hou van (onze) onberijkbare liefde
"zucht"
Tot morgen!