kruimel,
me tante kam langs pas,
en vertelde dol blij dat ze zwanger was,
nog een paar weekjes wachten dan,
en dan is ie er echt hoor de kleine man,
en dan gaat ze over kruimel zo noemt ze hem praten,
ja oh wat een geschater,
ja over een tijdjes zijn ze met zijn 3e bij elkaar,
s blijde mensen wat een wonderbaarlijke gebaar,
xxx aan tante wendy en ome arie