stomheid met geslagen woorden spelen de letters
in mijn hoofd een woord
ik ben met stomheid geslagen
en niemand nee niemand heeft zijn hand
ooit naar mij opgelicht
maar met stomheid ben ik verslagen
door de woorden die jij tegen mij sprak
er is een ander, zo met het gemak
alsof jij om koffie vroeg
ik was met stomheid geslagen
en tegelijk verslagen
door te stom te zijn om te reageren
op die pijnlijke zin die je in één keer
zonder adem te halen herhaalde
en ik
ik was
met stomheid verslagen.
leny kruis©