Geluk?
Felcitam, de hoeren van Babylon
proosten op mijn graf dat we samen dolven.
De hete tranen branden, maar diep begraven
heerst het gevoel van genot. Hier ligt de rust
samen met mij en jij - jij hebt een herinnering
geschapen die hier niet meer najagen kan.